Om Cadeaux

Redan 2015 föddes idén om att skapa sänggavlar. Jag skulle flytta in i min nya lägenhet och hade en tanke om en enkel sänggavel i mörkgrått linne till mitt sovrum. Trots ett väldigt stort utbud på sänggavlar hittade jag inte någon modell som föll mig i smaken, och speciellt inte till ett bra pris. Då bestämde jag mig för göra min egen. Fem år senare insåg jag att det fortfarande finns en avsaknad av fina, stilfulla sänggavlar till ett bra pris. Då föddes idén om Cadeaux.
 
För mig har det alltid varit viktigt att mitt hem är en trygg miljö där jag kan slappna av och samla ny energi. Sovrummet är en särskilt viktig del i hemmet för att kunna koppla av och andas ut. Därför tycker vi på Cadeaux att det rummet borde få lite extra kärlek, vilket vi hoppas kunna bidra till med våra sänggavlar. 
 
När jag startade Cadeaux ville jag bygga ett varumärke som kopplar samman skandinavisk design med den franska livsstilen. Det är i denna kombination av minimalistiskt, stilrent och exklusivt som Cadeaux hämtar sin inspiration. Cadeaux är ett franskt ord som betyder gåvor. Vår förhoppning är att ni ser er Cadeaux-sänggavel som en gåva till er själva. En gåva som bidrar med harmoni till ert sovrum och som skapar en återhämtande miljö. 
 
Sara Svärd, grundare