Frakt & Returer

Frakt

Vid beställning av en sänggavel ingår hemleverans till trottoarkant kostnadsfritt.  
 
Leveranstiden för våra sänggavlar är normalt mellan 1-6 veckor. Har du gjort specialanpassningar kan det däremot ta längre tid. 
 
Våra sänggavlar levereras till din tomtgräns. Det är viktigt att du är hemma och kan ta emot din sänggavel. Bärhjälp, montering och bortforsling av emballage ingår ej. 
 
Var noga med att säkerställa att sänggaveln går att bära in till dig. Det är du som konsument som är ansvarig för att den sänggavel du beställt får plats och kan bäras in till ditt sovrum. Cadeaux accepterar inte returer till följd av att sänggaveln inte får plats. 
 
För närvarande erbjuder vi enbart leverans inom Sverige. Däremot undersöker vi möjligheten att utöka våra leveransalternativ. Om du bor utanför Sverige men gärna vill beställa en Cadeaux-sänggavel är du välkommen att kontakta oss så ska vi se vad vi kan göra. 
 
När du lagt en beställning skickar vi en orderbekräftelse till den mailadress du angivit i kassan. Om du inte mottagit mailet inom en timma ber vi dig kolla i din skräppost. Finns det inte där heller är det bara att kontakta oss. När din order är klar och på väg till dig får du ett mail eller SMS från vår logistik-partner. Då kommer du få ett spårningsnummer så att du vet exakt var din produkt befinner sig i realtid. Våra produkter är normalt hos dig inom 3 arbetsdagar från det att produkten skickats från oss.

Returer

Cadeaux erbjuder både byte och retur av din sänggavel. Vår bytes- och returpolicy innebär att den måste ske inom 14 dagar från det att produkten mottagits. Produkten ska returneras i oskadad förpackning och vara i nyskick. Bytes- och returrätten kan inte utnyttjas om produkten är specialanpassad och därmed specialtillverkad. 
 
Återbetalning sker när din retur mottagits och godkänts. Notera att vi inte erbjuder fri retur. Vid retur har kunden därmed ansvar för att betala returfrakten samt för varans skick under frakten tillbaka.
 
Om du önskar göra ett byte eller en retur, vänligen maila oss på returns@cadeauxsthlm.com.