Våra tyger

Cadeaux har valt att enbart använda linnetyger till att klä våra sänggavlar då det är en av få textilier som blir finare med åren. Linne är ett naturmaterial som i all sin enkelhet skapar en lyxig känsla. Det bidrar till den kombination av skandinavisk design och fransk stil vi eftersträvar. 

Vi har lagt stor vikt vid att hitta de bästa linnetygerna för våra sänggavlar och de är noga utvalda baserat på färg, kvalitet och lyster. Vi erbjuder våra sänggavlar i färgerna naturvit, beige och mörkgrå, tre färger som går i linje med den minimalistiska och stilfulla design vi inspireras av. Dessa tre färger i kombination med våra två modeller erbjuder dig möjligheten att hitta den modell som passar just din stil bäst. Stilfullt och minimalistiskt, nedtonat och naturnära eller lyxigt och modernt – det finns något för alla! 
 
 
Naturvit Linne Beige Linne Mörkgrå Linne

  

Har du svårt att avgöra vilken färg som passar bäst för dig? Eller tycker du bara att det är svårt att se den exakta färgen på en skärm? Fyll i kontaktformuläret nedan så skickar vi kostnadsfritt hem tygprover till dig så att du kan prova och jämföra precis hur mycket du vill.