Villkor

PARIS beige

Produkter

Alla priser anges i SEK och är inklusive 25 % moms.
 
Alla våra sänggavlar görs för hand i Sverige. Detta innebär att varje gavel är unik och att det kan vara små olikheter och variationer emellan gavlarna. Vi garanterar inte att våra bilder återspeglar den exakta färgen hos våra produkter. Viss färgskillnad kan förekomma beroende på skärm och bildkvalitet. Vänligen beställ hem tygprover via formuläret här om du är osäker.
 
Vi reserverar oss för tryckfel på hemsidan. 

Leverans

När du lagt en beställning skickar vi en orderbekräftelse till den mailadress du angivit i kassan.
 
Våra sänggavlar levereras normalt inom 1-6 veckor men vi reserverar oss för att leveranstiderna kan bli förlängda. Om det sker förseningar i din leverans meddelar vi dig. Om det skett en försening och vi inte har meddelat dig ber vi dig kontakta oss direkt via mail.
 
Cadeaux arbetar i stor mån för en hållbar konsumtion. Med denna anledning har vi aktivt beslutat att vi inte erbjuder fri retur då vi tror att detta kan bidra till onödig konsumtion.

Ångerrätt

Kunden har en ångerrätt på 14 dagar från det att produkten mottagits. Produkten ska returneras i oskadad förpackning och vara i säljbart nyskick. Ångerrätten kan inte utnyttjas om produkten är specialbeställd och därmed specialtillverkad.
 
Vid nyttjande av ångerrätten betalar kunden returfrakten. Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan till kunden.

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. Dessa är viktiga för oss för att vi ska kunna leverera våra sänggavlar med bra service. 
 
I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi delar endast dina personuppgifter med de partners vi har anlitat för att kunna fullfölja vårt avtal gentemot dig som kund. Partners är exempelvis leverantörer av betallösningar och transportörer som vi har anlitat för att kunna erbjuda bästa möjliga service. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant är det bara att kontakta oss så och begära att informationen rättas till eller tas bort. 

Force majeure

Vi ansvarar inte för förseningar i produktion som ligger utom vår kontroll. Detta innefattar, men begränsas inte till, försenad eller utebliven leverans från leverantörer, brand, arbetskonflikt eller myndighetsbeslut. Cadeaux ansvar inte heller för leverantörers eventuella förändringar på produkter eller andra faktorer utanför vår kontroll. 

Kontakt

Cadeaux STHLM AB
Fridhemsgatan 33A
112 40 Stockholm
Organisationsnr: 559284-9144
 
Epost: contact@cadeauxsthlm.com 
Telefonnummer: +46706-204725
cadeauxsthlm.com